Aliağa FK, yeni sezon formalarını tanıttı

Aliağa FK, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 2024-2025 sezonunda giyeceği iç saha, dış saha ve alternatif formasının tanıtımını gerçekleştirdi.TFF 3. Lig 3. Grup’ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefl...

Aliağa FK, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 2024-2025 sezonunda giyeceği iç saha, dış saha ve alternatif formasının tanıtımını gerçekleştirdi.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen Aliağa FK, 2024-2025 sezonunda giyeceği iç saha, dış saha ve alternatif formasının tanıtımını resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla gerçekleştirdi. İç saha forması sarı-siyah renklerden oluşan ‘Çubuklu’ forma olarak taraftarının karşısına çıkarırken, dış saha forması da ‘Asil Siyah’ olarak çıktı. İzmir ekibi son olarak da alternatif formasını ‘Şanlı Yeşil Beyaz’ olarak piyasaya sürdü.
Aliağa FK’nın çıkardığı bu formalar kısa bir süre içerisinde yoğun ilgi görürken, İzmir ekibinin taraftarları da yaptıkları yorumlarla formaları çok beğendiklerini dile getirdi.

Spor Haberleri

Sivas’ta Amatör Spor Haftası renkli etkinliklerle başladı
Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Şampiyonası’nda Türkiye rekorunu kırdı
Mecnun Otyakmaz’dan Sivasspor’a ziyaret
Ahmed Kutucu: "Milli takımda olduğum için çok mutluyum"
Çukuhisarspor, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ı andı
Yıldırım’da çocuklara okçuluk eğitimi
THY Spor Kulübü’nden iş birliği anlaşması
Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Hidayet Türkoğlu yeniden Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı seçildi
Knidos Kupası, 2. kez denizin ustalarını buluşturuyor