Alanya’daki turizm tesislerinin atık miktarı sıfıra indiriliyor

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki eğitimci ve mühendisler tarafından kent genelindeki turizm tesislerinde bin 503 personele sıfır atık eğitimi verildi.‘Sıfır Atık’ konusunda hayata geçirdiği projelerle birçok ödü...

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki eğitimci ve mühendisler tarafından kent genelindeki turizm tesislerinde bin 503 personele sıfır atık eğitimi verildi.
‘Sıfır Atık’ konusunda hayata geçirdiği projelerle birçok ödüle layık görülen, okullarda ve turizm tesislerinde verilen sıfır atık eğitimleri ile vatandaşların bilinçlenmesine katkıda bulunan Alanya Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Sürdürülebilir bir çevre ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakabilmek adına dünya genelinde çok önemli bir kampanyaya dönüşen sıfır atıkla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki eğitimci ve mühendisler, kent genelindeki turizm tesislerinde sıfır atık eğitimi verdi.

Bin 503 personele eğitim verildi
Özellikle yaz sezonunda büyük bir yoğunluğun yaşandığı otellerdeki eğitimlerde, bin 503 personel konuyla ilgili olarak tüm detaylarıyla bilgilendirildi. Çevrenin korunması amacıyla yerinde ve uygulamalı olarak verilen eğitimler sayesinde otellerde yapılması gereken tasarruflar, atıkların ayrıştırılarak geri dönüşüme gönderilmesi gibi konularda personel bilinçlendirildi. Yapılan çalışmalar ile kent genelindeki turizm tesislerinin atık miktarının sıfıra indirilmesi hedefleniyor.

Ekonomi Haberleri

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: “Dikkat edilmesi gereken özel iş yerlerinde çalışan işçiler maalesef ek iş yapıyor”
ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman: "2025 küresel ekonomi tarafında bizim lehimize işleyecek"
Türklerde Ahilik Kültürü ve Esnaf Teşkilatı Paneli
Bafra Ovası’nda Çeltik Hasat Şenliği: 165 bin ton rekolte beklentisi
Sincan Belediyesi kendi mobilyasını üretiyor
Şeker pancarında 2024 yılı alım fiyatı ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlendi
Denizli OSB’de KOSGEB destekleri anlatıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı: "Türkşeker tarafından 2024 yılı şeker pancarı alım fiyatı kota tamamlama primi ile birlikte ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlenmiştir."
Cevdet Yılmaz: “2025’in ortalarında enflasyondan bugünkü kadar bahsetmeyeceğiz”
TTSO Başkanı Coşkun, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü