Alanya’da motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ve jandarmanın yaptığı denetimlerde yürüyüş yolları üzerinde yaya trafiğini tehlikeye düşüren 46 motosiklet sürücüsüne toplam 108 bin 209 TL cezai işlem uygulandı.Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve A...

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis ve jandarmanın yaptığı denetimlerde yürüyüş yolları üzerinde yaya trafiğini tehlikeye düşüren 46 motosiklet sürücüsüne toplam 108 bin 209 TL cezai işlem uygulandı.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 02-03 Eylül 2024 tarihlerinde çarşı merkezi, sahil kesimleri, İskele ve Damlataş bölgelerinde trafiğe kapalı alanlarda denetim uygulamaları gerçekleştirdi.
Yapılan denetimlerde, yürüyüş yolları üzerinde yaya trafiğini tehlikeye düşüren 46 motosiklet sürücüsüne toplam 108 bin 209 TL cezai işlem uygulandı. Bu denetimlerin, halkın güvenliğini artırmak ve trafiği düzenlemek amacıyla yapıldığı bildirildi.

Asayiş Haberleri

Bursa’da torun dehşeti: Para vermeyen dedesini ve 2 kişiyi öldürdü
Yan bakma kavgası can aldı: 1 ölü
Eyüpsultan’da elektrik direği havai fişek gibi patladı
Karabük’te aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Metrekareye 24 kilogram yağış düştü
Avcılar’da göl kenarındaki ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde yatan bir kişi bulundu
Bursa’da sağanak sonrası ’mini süper hücre’ görüldü
Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı
13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 2’sine 13 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakalandı
Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı