Alanya Belediye Başkanı Özçelik, Çözüm Masası’nda telefonları cevapladı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Belediyedeki birimleri gezerek personelle sohbet etti. Başkan Özçelik, Çözüm Masası’na gelen telefonları cevaplayıp vatandaşın taleplerini dinledi.Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik...

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Belediyedeki birimleri gezerek personelle sohbet etti. Başkan Özçelik, Çözüm Masası’na gelen telefonları cevaplayıp vatandaşın taleplerini dinledi.
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Başkan Danışmanı Sadık Dizdaroğlu ile birlikte Belediye ana binasındaki birimleri gezerek, sohbet ettiği personele hal hatır sordu. Çözüm Masası ekiplerinin çalışmaları, iş düzeni ve işleyişi hakkında da bilgiler alan Başkan Özçelik, ziyareti esnasında Çözüm Masası’nı arayan bir vatandaşın çağrısını cevapladı. Yaptığı telefon görüşmesinde, vatandaşın talebini hassasiyetle dinleyip cevaplayan Başkan Özçelik, Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ile koordine olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Telefonu cevaplayan kişinin Başkan Özçelik olması karşısında kısa süreli şaşıran vatandaş, Başkan Özçelik’e teşekkürlerini etti. Başkan Özçelik de vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet sunma arzusu ile çalıştıklarını ifade ederek, vatandaşların her zaman belediyeye ulaşabileceklerini ve sorunlarını paylaşabileceklerini vurguladı.

Siyaset Haberleri

Eski İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Eiland’tan savaş eleştirisi
Tunus’ta Kays Said yeniden cumhurbaşkanı seçildi
Silivri Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
Bakan Kacır: “Savunma sanayiinde yerlilik oranımız yüzde 20’lerden yüzde 80’lere yükseldi”
Bakan Blinken, Mısırlı mevkidaşı Abdellaty ile Orta Doğu’yu görüştü
Adalet Bakanı Tunç: "İyi hal indirimi tartışmalı, toplumdan gelen eleştirileri dikkate almalıyız"
Ermenistan Cumhurbaşkanı Khachaturyan: “Azerbaycan’la barış anlaşmasının COP29 öncesinde imzalanmasını umuyorum”
Fransa Dışişleri Bakanı Barrot, Filistin Başbakanı Mustafa ile görüştü
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: “İsrail’in her türlü yeni macera arayışına ve eylemine karşı daha güçlü ve uygun bir yanıt verilecek”
Başkan Bozbey: "‘2050 Vizyonu Çevre Düzeni Planı’ Bursa’nın kent anayasası olacaktır"