Aladağ’da doğada görsel şölen başladı

Adana’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar doğal tabiat parklarına akın etti. Doğada görsel şölen yaşanırken haftanın stresini tabiat parkında atan vatandaşlar hafta sonunun keyfini çıkardı.Aladağ...

Adana’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar doğal tabiat parklarına akın etti. Doğada görsel şölen yaşanırken haftanın stresini tabiat parkında atan vatandaşlar hafta sonunun keyfini çıkardı.
Aladağ ilçesinde bulunan Eğner Yedigöze Tabiat Parkı hafta sonu gelin damatlar için açık hava fotoğraf stüdyosuna dönüşürken haftanın stresini atamak isteyen vatandaşların da ziyaretçi akınına uğradı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar doğada hafta sonunun tadını çıkardı.
Havadan görüntülenen Eğner Yedigöze Tabiat Parkı görsel manzarası ile de mest ederken ziyaretçiler hafta sonunun keyfini doğada çıkardıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
Vatandaşlardan Hasan Yıldız, Adana’nın stresini Aladağ’da attıklarını kaydederek, “Adana genel olarak sıcak ama Aladağ yayla ve serin bir bölge bizde hafta sonunu arkadaşlarımızla burada değerlendirip dinleniyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yaşam Haberleri

Muş’un yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı
Kesintisiz içme suyu için hem yeni kaynak hem de güçlü altyapı
Alanya’daki orman yangını kontrol altına alındı
Koru mahallesi kapalı otopark ve kent meydanına kavuştu
Terme’de mevsimlik çiçekler toprakla buluşmaya hazırlanıyor
Dev kaya parçası yola düştü
Uşak’ta kaldırımlar daha konforlu hale geliyor
Uşak Valiliğinden zirai meteorolojik uyarı
Alanya’da orman yangını
Başiskele’de çevre kirliliğine izin verilmiyor