Akçadağ'ı hak ettiği noktaya getireceğim!

30 Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli seçimlerde AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Aday adayı Nazife Özdemir Malatya Güncel'i ziyaret etti.

MALATYA - 30 Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli seçimlerde AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Aday adayı Nazife Özdemir Malatya Güncel'i ziyaret etti.

Malatya Sivil Toplum kuruluşları birliği (MASTOB) Genel Başkan yardımcısı Nazife Özdemir, Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'le bir süre görüştü.

Özdemir, Akçadağ’ın problemlerini yakinen biliyor ve çözüm yolları konusunda her türlü çalışma ve hazırlığı yapıyoruz. Sivil Toplum kuruluşlarında ki bilgi ve birikimimizi Sosyal Belediyecilik prensibinde uygulamayı düşünüyoruz, diyen Özdemir Akçadağ'ın 69 Köyüne Adaletli bir şekilde hizmet götürmeyi planladığını belirterek, Akçadağ'a hizmet etmek için çıktık yola, tek gayemiz Akçadağ'a hizmet etmektir. Akçadağ'ı hak ettiği noktaya taşımak için gerekli tüm çalışmaları yapacağımızdan, Akçadağlı hemşerilerimizin şüphesi olmasın" dedi.

Akçadağ Malatya'nın en büyük ilçelerinden birisi, bayan olarak belediye başkan aday adayı olma cesaretinizinden ötürü Sizi kutluyorum, diyen Çelik, Akçadağ yıllardır en fazla nüfus göçü veren bir ilçemiz olmasına rağmen 21 bine yakın seçmeni var. Akçadağ hizmete susamış bir ilçemiz, Hakk'ınızda hayırlısını dilerim, dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri