Akçadağ’da genç kesimin taleplerine cevap vereceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ Belediye Başkan Adayı Eğitimci – Yazar Hakan Keleş seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MALATYA - MHP İlçe teşkilatı ve meclis üyesi adayları ile birlikte köy ziyaretleri yapan Başkan Adayı Hakan Keleş Akçadağ ilçesine bağlı Kömekavak, Sahilköy, Dedeköy ve Ören beldesini ziyaret ederek destek istedi. 30 Mart’tan sonra köylere hizmet etmekten büyük şeref duyacaklarını ifade eden Keleş, vatandaşlarla projelerini paylaştı. Köy ve mahalle ziyaretlerinde ilişkin açıklamalarda bulunan Hakan Keleş, Akçadağ’da ziyaret ettikleri her köyde gerekli ilgiyi, sevgiyi ve desteği gördüklerini ifade ederek Bu desteklerinden dolayı Akçadağ halkına teşekkür etti.

AYAĞI YERE BASAN PROJELERLE GELİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş Akçadağ’ın ikinci yüzyılının zayi edilmemesi gerektiğini ve Akçadağ’ı topyekûn kalkındırabilecek ayağı yere basan projelerle göreve talip olduklarını belirterek şunları söyledi; “30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimde Akçadağlı vatandaşlarımızın teveccühü, hakkında takdiri ile görev bize hâsıl olursa Akçadağ’ı topyekûn kalkındırabilecek ayağı yere basan projelerimiz ile geliyoruz.  Bizim belediyecilik anlayışımızda önceliğimiz İşsizlik ve göç ile ilgili çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bir diğer hususta Akçadağ’da genç kesimin taleplerine cevap vereceğiz. Gençlik inandığımız değerlerin başında gelir ve onlarla ortak bir kent oluşturacağız. Onların enerjisiyle var olup, onların taleplerine cevap olacağız. Bu hususta Akçadağ ilçemize Gençlik merkezleri kuracağız. İlçe gençleri buralarda Eğitim, Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmiş olacak” şeklinde belirtti.

AYRIMCILIĞA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Köy ve belde ziyaretlerinde Akçadağ köylerinin doğal ve tabiatını bozmadan, Belediye hizmetlerini köylere de götüreceklerini belirten Hakan Keleş şunları kaydetti; “Akçadağlı vatandaşlarımız Belediyenin anahtarını bize teslim ederler ise ben herkesin ve her kesimin başkanı olacağım. Akçadağ’ın mahallelerine, köylerine ve her noktasına kadar hizmetleri eşit ve adil bir şekilde kullandıracağız. Köylerin ve mahallelerimizin isteklerini acili yet önemine göre belirleyeceğiz. Hakan Keleş’in belediyecilik anlayışında ayrımcılığa taviz asla yoktur. Bizler her kaynağı en iyi bir şekilde halkımıza hizmet olarak sunacağız. “dedi.

HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATI OLACAĞIZ

MHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Hakan Keleş Akçadağ’ın 76 mahallede 1272 kilometre kare de Belediye sınırları olduğunu belirterek şunları söyledi; “Şunu iyi biliyoruz ki Akçadağlılar her zaman Huzur ve güvenin teminatı olmuştur. Bizlerde sizleri mahcup etmemek için bu toprağın insanına hizmet edeceğiz. Gidilmedik mahalle, köy çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hak için hakikat için çalışacağız. . Bizler ziyaretlerimizi sadece oy istemek için değil; hem siyasetin bir gereği olarak oy istemek, hem de ziyarette bulunduğumuz belde ve köylerimizin sıkıntı ve sorunlarını yerlerinde tespit ederek, notlarımızı almak için yapıyoruz. İnşallah 30 Mart tarihinde Akçadağ’ın 100 yıllık makûs talihini yenerek değişimden yana olduğu, yıllardır süregelen kötü kaderini yendiği tarih olur" dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri