AK Partili adaylar ilçe ve beldelerde seçim çalışması yaptı

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Doğanşehir, Hekimhan, Kuluncak, Yakınca, Dilek ve Hanımınçiftliği'nde seçim çalışmalarına katıldılar.

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Öznur Çalık ve Şanal Tosun Hekimhan ilçesinde seçim çalışması yaptılar.
Doğanşehir'in beldelerini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı ve Cemal Akın, buralarda seçim çalışmasında bulundular. Erkenek beldesinde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı, "Şu aşılamayan yolları açacağımızı söylediğimizde kimse bize inanmadı. Dedik ki Reşadiye'yi by-pass edeceğiz, devreden çıkaracağız dedik. Kısa sürede çalışmaları başlattık. Tüm sarplığına rağmen yolların geniş olasına özen gösterdik. O kadar geniş yollar açıyoruz ki halk; "herhalde hükümet, ileride bir savaş olduğunda uçak indirmek için yolları bu kadar geniş yapıyor' diyorlar. Biz hizmet yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.


AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Cemal Akın'da "AK Partili siyasetçilerin erdemliliğini hep birlikte dinledik, gördük. Yapılan hizmetlere hep birlikte tanık olduk. Malatya'da şoförler, kar yağdığında kara kara düşünürlerdi; Reşadiye'yi nasıl geçeceğiz diye. Seksen yıllık bir eziyetten bahsediyorum. Ne yazık ki sorunun çözümünü AK Parti hükümetine kadar düşünen çıkmadı. Ne zaman ki AK Parti hükümet oldu, o zaman yaraya neşter vuruldu. Gördüğünüz gibi ülkenin dört bir yanına hava alanı gibi yollar
açtık" dedi.


Kuluncak İlçesini ziyaret ederek burada seçim çalışmasında bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, köy ve mezraları gezerek halkla sohbet etti. Şahin, "Başlattığımız uygulamayla halkın sorunlarını birebir milletvekillerine aktarmalarını sağlayarak sorunların çözümünü hızlandırdık. İlçelerde ilçe danışma toplantıları yaparak muhtarlarımızla vekillerimizi buluşturduk. Bu, sorunları çözmede oldukça verimli oldu" dedi.


Dilek Beldesinde AK Parti tarafından yapılan seçim çalışmasına AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Milletvekili Adayları Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun katıldılar. Milletvekili Adayı Öz, Dilek yolunun kısa sürede bitirileceğini söyleyerek, "AK Parti hükümetinde sonra yollar açıldı, sağlık, eğitim konularında devrimler yapıldı" dedi.
 

Hanımınçiftliği Beldesinde gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Şanal Tosun katıldılar.


AK Parti il Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Ülkenin battığı, dış ülkelerde itibarımızın sıfıra indiği, paramızın değerinin bitme noktasına geldiği bir zamanda kuruldu AK Parti. Ülke şartlarının bitme noktasında kurulan AK Parti, sorunlara bir bir neşter vurdu. Biz şunu söylüyoruz; gücümüz millet, işimiz hizmet diyoruz. 8 yılda yaptıklarımız seksen yılda yapılanlara denktir"
İfadelerini kaydetti.
 

AK Parti Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, "Şimdiye kadar geçirdiğimiz seçimlerin hepsinde Hanımınçiftliği 'durmak yok, yola devam' dedi. Şimdi 12 Haziran'da bir seçim daha olacak. Bu seçimde amaç ekonomi, amaç ulaştırma, amaç eğitim, amaç sağlık. Bunların hepsi amaçlarımız. Bu amaçları sağlamak bizim görevimiz. Bu seçimde fazladan bir amacımız var. O da demokrasimizi güçlendirmektir. Bu seçimde sandığa giderken yeni bir anayasa için gideceğiz" dedi.


AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Cemal Akın ise şunları söyledi, "Fert başına düşen milli gelirin yükselmesini istiyorsak, çocuklarımızın işsiz kalmamasını istiyorsak, eğer evlatlarımızın en iyi okullarda okumasını istiyorsak, kişi hak ve özgürlüklerinin zirveye ulaşmasını istiyorsak, kimsenin hürriyetimizi kısıtlamamasını istiyorsak AK Parti'ye yeniden bütün gücümüzle destek vermemiz lazım ve büyük bir ekseriyetle iktidara taşımamız lazım."
 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, "Hangi çileleri çekiyorsak, hangi sorunları yaşıyorsak sizler de aynı şeyleri çekiyor ve yaşıyorsunuz. Biç birimiz ayrı gayrısı yoktur. Biz ve siz diye bir şey yoktur. Burada birlik ve beraberlik istiyoruz. Kardeşlik ruhunun pekişmesini istiyoruz. İster CHP'ye oy versin, ister başka bir partiye oy versin; iktidarlarımız döneminde hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimizi herkese eşit şekilde ulaştırdık" şeklinde konuştu.


AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı ise şu şekilde konuştu: "Partimizin iki temel özelliği var. Bunlardan biri hizmet üretmek, diğeri de bütün şer odaklarına karşı dimdik durmak, mücadele etmek. 17 Mayıs Salı günü Saat 17.30'da mazlumların lideri, yalnızca Türkiye'deki milletin değil, Filistin'deki, Libya'daki, Balkan'daki, Kafkaslar'daki, Orta Afrika'daki aç ve sefil kalmış bütün mazlumların dünyadaki tek sesi olan Recep Tayyip Erdoğan sizlerle olacak. Sizleri mitinge davet ediyorum"
dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri