AK Parti’den Genel Başkan Özel’e "Kula Belediye Başkanını ihraç edin" çağrısı

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, CHP’li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in makamında iki kişiyi darp ettirdiği iddiasıyla tutuklandığı olay üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e 'Başkan Dönmez’i ihraç edin' ç...

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, CHP’li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in makamında iki kişiyi darp ettirdiği iddiasıyla tutuklandığı olay üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e "Başkan Dönmez’i ihraç edin" çağrısında bulundu.
Manisa’nın Kula ilçesinde CHP’li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in makamında iki kişiyi şoförü ve korumasına darp ettirdiği iddiasıyla tutuklanmasının ardından AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç açıklamalarda bulundu. Olayı yaşandığı ilk andan itibaren takip ettiğini belirten Arınç, bundan sonra da hukuki sürecin takipçisi olacağını belirtti.
Sosyal medyadan yaptığı açıklamasının son kısmında CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’e seslenen Mücahit Arınç, "Manisalı bir genel başkandan beklentimiz, Manisa’mızın siyaset iklimini ve Manisalı hemşehrilerimizin kardeşlik ortamını zehirleyen bu yaklaşımı sergileyen şahsı partisinden ivedilikle ihraç etmesidir" dedi.

Siyaset Haberleri

Adalet Bakanı Tunç: "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldı”
İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ABD ziyareti ertelendi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, rektörlerle bir araya geldi
İletişim Başkanı Altun: "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var”
Vali Önder Bakan: Amasya’mızın yarınlarını en doğru şekilde planlamalıyız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Guterres: "Gerçekten yıkıcı sonuçları olacak topyekun bir savaşın eşiğindeyiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Berdimuhammedov ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özel: "Bugünden yarına saldıracaklarına dair hiçbir şey yok”
Netanyahu, Nasrallah’ın halefi olarak görülen Safiyuddin’in öldürüldüğünü iddia etti