AK Parti Malatya Milletvekili Adaylarına coşkulu karşılama

12 Haziran seçimlerine AK Parti'den Malatya Milletvekili Adayı olarak gösterilen Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Şanal Tosun büyük coşkuyla karşılandı.

Ankara'dan hava yoluyla Elazığ'a gelen milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun, Malatya Elazığ Karayolu 20. kilometresinde karşılandı.
Bir süre omuzlarda taşınan adaylar araç konvoyuyla kent merkezine geldi. Vatandaşları selamlayarak AK Parti İl Binası önüne gelen adaylar burada vatandaşı selamladı.
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya'nın seçimde 6'da 6 milletvekili çıkaracağına inandığını ifade etti. Tüfenkçi, ''Ankara'dan Başbakanımızın selamını getirdik. İnşallah bu kadrolarla Malatya'da 6-0 yapacağız'' dedi.
Tüfenkçi'nin ardından söz alan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ''Ya Allah'' diyerek başladıkları yolda 2 aylık bir süreç içerisinde bütün kadrolarla büyük görevleri yerine getireceklerini söyledi. Çakır, yapılan bütün hizmetlerin tek tek vatandaşlara anlatılması gerektiğine vurgu yaptı.
Milletvekili adayı Şanal Tosun, genel seçimlerde Türkiye genelinde 3'e girmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Ömer Faruk Öz ise siyasetin iki şey için yapıldığını belirterek, şöyle dedi:
''Dünyevi hırs, dünyevi makam için bir de Allah için yapılır. İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olandır. Recep Tayip Erdoğan'ın ekibi olarak, insanların dertleriyle dertlenmek, memleketin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz.''
Cemal Akın da Türkiye'nin bir yol ayrımında olduğunu ifade ederek, ''gerek Türkiye gerek Malatya'nın 8 yılda aldığı hizmetin 80 yılda alınmamış'' olduğunu savundu.
Öznur Çalık, istikrarın sürmesi halinde Malatya'nın da Türkiye'nin de büyüyeceğini kaydetti.
Mustafa Şahin, CHP'yi eleştirdiği konuşmasında, ''Bu ülkede artık faili meçhuller yok. Yıllarca ne yaptınız? Bu ülkenin seçmiş olduğu seçkinleri idam ettiniz. Arkasından da bayram ettiniz. İşte sizin CHP'niz bu'' dedi.
Mücahit Fındıklı da önceki seçimde Malatya'nın Türkiye genelinde ilk 5'e girdiğini anımsatarak, bu kez 6'da 6 milletvekili çıkarılacağına inandığını söyledi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri