AK Parti Malatya Milletvekili adayları Hekimhan'da

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Hekimhan'da esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte, AK Parti Malatya milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun'u coşkulu bir kalabalık karşıladı.
Kaymakam Nurettin Dayan'a nezaket ziyaretinde bulunan adaylar, daha sonra Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş ile birlikte esnaf gezisine başladı.
İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, dağ taş demeden Malatya'nın her tarafını gezerek insanların ayaklarına gideceklerini ve hükümetin icraatlarını anlatarak destek isteyeceklerini, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.
AK Parti Malatya milletvekili ve milletvekili adayı Ömer Faruk Öz de bazı oyunlar ve entrikalarla AK Parti iktidarının önünün kesilmeye çalışıldığını savunarak, şöyle dedi:
''Milletimiz şunu iyi biliyor. Dün gençlerimizi sokaklarda ölüme terk eden zihniyetle, kardeşi kardeşe kırdıran zihniyet aynıdır.

Dün darbeleri milletimize reva görenlerle, Ergenekoncular aynıdır. Dün terörün bitmesini istemeyen, aynı silahı her iki tarafa sağlayan zihniyetle, millete tuzak kuran zihniyet aynıdır. Teröre canını vermiş memleket evlatlarımızın müsebbibi bunlardır. Çünkü aynı dili konuşuyorlar. Çünkü aynı kaynaktan besleniyorlar. Bu zihniyet halen entrikalarla, yalanlarla, fitneyle bir olup AK kadroların, milletin iktidarını engellemeye çalışıyorlar. Kaosların peşindeler. Artık bitti. Bu millet eski karanlık günleri istemiyor.''
Milletvekili adayları, ilçe merkezindeki programın ardından belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri