AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeye devam edeceğimizi belirmek isterim”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeye devam edeceğimizi belirmek isterim” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardım...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeye devam edeceğimizi belirmek isterim” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bazı basın yayın organlarında “TBB seçiminde bazı AKP’li belediye başkanlarının Ekrem İmamoğlu’na oy verdiğinin anlaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı azarlayıp istifasını istedi” yer alan haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bazı basın yayın organlarında çıkan akıl almaz iddialara dair açıklama yapma zarureti doğmuştur. Habercilik; doğru bilginin kaynağı olarak bilinir. Ancak ülkemizde kendisini millete ve milletin değerlerine ‘muhalif’ olarak konumlandıran, kutuplaşmadan beslenen ve haberciliğin tabiri caizse izzetine sürekli kara lekeler ekleyen medya mensupları yine iş başı yapmış. Çok özet olarak ifade etmek istiyorum: Bahse konu haberde Sayın Cumhurbaşkanımız ve şahsım ile ilgili olarak geçtiği iddia edilen böyle bir görüşme gerçekleşmemiştir. Tamamen yalan, iftira ve algıdan ibarettir. Sayın Cumhurbaşkanımız; Gerçek Belediyeciliğin ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olarak ülkemizi ekonomiden sağlığa, tarımdan savunma sanayiye, çevreden şehirciliğe kadar her alanda kalkındırırken bizler de yol arkadaşları olarak zat-ı devletleriyle büyük bir davaya hizmet etmenin gururu ve onuru içerisindeyiz. Bu noktada Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır şekilde afetlere karşı dirençli, iklim uyumlu, mahalle kültürünü yaşatan şehircilik ufkuna sahip olarak AK Belediyelerimiz vasıtasıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeye devam edeceğimizi belirmek isterim.”

Siyaset Haberleri

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Sineklerle uğraşarak bataklığın kurutulması mümkün değil”
Fox News, Trump ve Harris’i ikinci canlı yayın düellosuna davet etti
Fransa’da 24 Ekim’de Lübnan’a destek konferansı düzenlenecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Bosna Hersek’te
Hamas ve El Fetih heyetleri Mısır’da bir araya geldi
Bakan Bak, Portekiz’de Avrupa Konseyi 18. Spordan Sorumlu Bakanlar Konferansı’na katıldı
İspanya Başbakanı, İsrail’in Lübnan’daki saldırılarını “işgal” olarak nitelendirdi
Avrupa Parlamentosunda Orban-Leyen atışması
Samsun meclisi toplandı, 31 madde görüşüldü
ABD’li gazeteciden “Trump-Putin, 7 kez özel görüşme gerçekleştirdi” iddiası