Ak Parti adaylarının seçim çalışmaları sürüyor

AK Parti Malatya milletvekili adayları, 12 Haziran milletvekili genel seçimine az bir süre kala programlarını yoğunlaştırdılar.

- MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI CEMAL AKIN:
- "İKTİDARIMIZ ENGELLİLERİN DE SORUNLARINA EL ATTI"
- MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZNUR ÇALIK:
- "AMACIMIZ ÖNCE ALLAH'IN SONRA MİLLETİN RIZASINI ALMAKTIR"
- MİLLETVEKİLİ ADAYI MÜCAHİT FINDIKLI:
- "BAŞBAKINIMIZIN ELİNİ GÜÇLENDİRİN Kİ, DEMOKRATİK ADIMLAR DAHA İYİ ATILSIN"

Sabah saatlerinde esnaf gezileriyle programına başlayan milletvekili adayı Şanal Tosun, daha sonra ziyaretine Memur-Sen ziyaretiyle devam etti.
AK Parti milletvekili adaylarından Cemal Akın ise Yeşiltepe bölgesinde çalışmalara katıldı. Gittiği her yerde ilgi ile karşılanan Akın, daha sonra görme engellilerin oluşturduğu Beyaz Ay Derneğini ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan Akın özetle şunları söyledi: "AK Parti'nin temel hizmet alanlarından birisi de engelli kardeşlerimizin problemlerinin çözümüdür. Bu doğrultuda engellilerimizin yakınları ve aileleriyle birlikte gayret gösterecek olursak hayatın zor şartlarını aşabileceğiz. Sıhhatli olan insanlar zaman zaman güçlüklerin karşısında sıkıntı yaşıyorlar. Bunu değerlendirecek olursak engelli vatandaşlarımızın daha da bir ve beraber olmaları gerekmektedir. Bu arada iş adamlarımıza da büyük görevler düşüyor.

İşverenler mümkünse daha çok engelliyi istihdam ettirsinler. Zaten hayatlarını zor sürdürüyorlar. Ekonomik sıkıntılarının da çözülmesi lazım."
Milletvekili adaylarından Mustafa Şahin ise Hekimhan ilçesindeydi. Yaklaşık 10 ayrı köyü tek tek gezen ve konuşma yapan Şahin, AK parti iktidarının yaptıklarını anlattı.
Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık ise Malatya'nın en uzak ücra köylerindeydi. Sabah şafakla birlikte yola koyulan Çalık, 150 kilometre uzakta bulunan Sivas ve Erzincan sınırlarında bulunan köylere ulaştı.

Tek tek vatandaşlarla bir araya gelen Çalık sorunları dinledi. Arapgir-Divriği arasında bulunan ve kara yollarına ait problemlerinin sonuçlandığını yerinde inceleyen Çalık'a köylüler teşekkür etti. Yanında milletvekili İhsan Koca'yla beraber köy ve mezralara geçen Çalık, şunları kaydetti:
"Allah'a hamdolsun, tarlada izimiz var ki gittiğimiz her yerde yüzümüz oluyor. Harman dönemi yani seçim dönemi; yeniden gelmeye yüzümüz var. Ak Parti iktidarını hepiniz yakından takip ediyorsunuz.

Her şeyi iyi biliyorsunuz. Biz yaptığımız hizmetlerden mutluluk duyuyoruz. Hizmetin kalitesi de artmalı, insanımızın yaşam kalitesi de artırılmalı. Bu bizim vicdani sorumluluğumuz olmalı. Biz bunları bize oy veresiniz diye değil önceliğimiz olan Allah rızası için yapıyoruz. Allahın rızasını aldıktan sonra bizim amacımız milletimizin de rızasını almak. Bu bizim için önemlidir" dedi.


Mücahit Fındıklı ise Darende merkez ve beldeleri ile köyleri ziyaret etti.Ziyaretlerde konuşan Mücahit Fındıklı, AK parti iktidarının hizmetlerini anlattı. 12 Haziran seçiminde AK Parti'ye oy isteyen Fındıklı, "Partimizi tekrar tek başına iktidara getirin ve başbakanımızın elini iyi güçlendirin ki, çetelerle, Ergenekon'la ve PKK ile daha iyi mücadele edilsin. Başbakanımızın elini güçlendirin ki, demokratik adımlar daha iyi atılsın" ifadelerini kullandı.
Milletvekili ve meclis idare amiri Ömer Faruk Öz ise merkeze bağlı köylerde çalışmalarına devam etti.
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri