Ak Parti adayları, seçim toplantılarını sürdürdüler

AK Parti Malatya milletvekili adayları, seçim toplantılarını sürdürdüler.

AK Parti Malatya milletvekili adayları Dilek kasabası, Bentbaşı mahallesinde seçim toplantıları yaparken, esnaf ziyaretlerini de sürdürdüler.
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi toplantılarda yaptığı konuşmasında, "Değişim neydi? 27 Nisan gecesi verilen E-Muhtıra karşısında hükümetin dik duruşuydu, değişim, SSK kuyruklarından doktorların kapına gelmesidir. Değişim; battaniyelerle hastanelere taşınan hastanın helikopterle evinden alınmasıdır. Değişim; Türkiye darbelerle anılan bir ülke iken demokrasisi örnek alınan bir ülke konumuna gelmesidir. Değişim; dünya konuşurken susan bir ülke konumundan, konuşurken dünyanın dinlediği bir ülke konumuna gelmemizdir. Değişim; zoru gördüğünde şapkayı alıp gitmek değil, her soruna karşı dik durmak, sorunları çözmek, üstesinden gelmektir. İşte sizlerden aldığımız destekle bu dik duruşu başardık, bu hizmetleri gerçekleştirdik" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Cemal Akın, "Sandık başına giderken hafızalarınızdaki hizmetlerimizi tekrar ederek taze kalmasını istiyorum. Bu taze bilgilerle sandık başına giderseniz AK Parti'yi daha güçlü olarak iktidara taşıyacaksınız. İnsan odaklı, hürriyete dayalı, teşebbüse yön veren bir anayasanın yapılması sizlerin desteğiyle mümkündür. Bunu da gerçekleştireceğinize inanıyorum. Bu manada geçmişte çektiklerinizi unutmadığınıza inanıyorum. O şeffaf sandıklar önünüze konduğunda bütün bunların gözünüzün önünden geçeceğine inanıyorum. Neticede Malatya'da altı milletvekilinden altısını, Türkiye genelinden de 367 milletvekilini çıkaracağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya adayı Mustafa Şahin ise, "Devlet kurumlarındaki çürümüşlüğü, kokuşmuşluğu düzeltmek, onarmak için yola çıkan Sayın Başbakanımız ve ekibi niyetlerinden kaynaklanan iyi niyet ve hizmet aşkına hem halkımızın hem de Yüce Yaradan'ın desteğinin olduğuna şahit olmaktayız. Makam ve mevki peşinde olmayan bu güzel insanlarla birlikte hareket ettiğimiz sürece ülkenin ekonomisi de düzelecek, ülkenin imajı da yükselecektir. Hangi kavimden, hangi inançtan, hangi mezhepten olursa olsun; isterse Alevi olsun, isterse Sünni olsan aynı çatı altında kardeşçe yaşaması gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.
AK Parti milletvekili adayı Ömer Faruk Öz, Kasap Pazarı'nda esnafı ziyaret etti. Öz "1 milyar lira kaynak ayırarak, ülkemizdeki esnafımıza destek kredisi sağlandı. Bunlardan bütün esnafın yararlanmasını arzu ediyoruz. Biz esnafımızı hiçbir zaman unutmadık. Esnafımızda her zaman yanımızda oldu." ifadesini kullandı.

yasarmurat.com

Yerel Seçim 2014 Haberleri