Ainstein, US-D1 Radar Altimetre ürününün 20 bininci üretimine ulaştığını duyurdu

Radar algılama çözümlerinin önde gelen firmalarından Ainstein, US-D1 Radar Altimetrenin 20 bininci üretimine ulaştığını duyurdu.Radar algılama çözümlerinin önde gelen firmalarından Ainstein, US-D1 Radar Altimetrenin 20 bininci üretimin...

Radar algılama çözümlerinin önde gelen firmalarından Ainstein, US-D1 Radar Altimetrenin 20 bininci üretimine ulaştığını duyurdu.
Radar algılama çözümlerinin önde gelen firmalarından Ainstein, US-D1 Radar Altimetrenin 20 bininci üretimine ulaştığını duyurdu. 2017 yılında ticarileştirilen ve 40’tan fazla ülkede kullanılan US-D1, kısa menzilli radar altimetrelerinde hava, ışık veya çevre koşullarından bağımsız olarak hassas ve yükseklik ölçümleri sağlayan bir standart olarak öne çıkıyor.
Ainstein’ın Baş Strateji Direktörü Maggie Williams, "Bu değeri müşterilerimizle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Her bir birim, müşterilerimizin beklediği aynı kaliteyi, güvenilirliği ve hassasiyeti sunmaya devam edecek" dedi.

Ekonomi Haberleri

Diyarbakır TSO ve Cizre TSO Ortak Meclis Toplantısı’nda 9 başlıkta işbirliği sağlandı
Meriç’te coğrafi işaretli yer fıstığında hasat mesaisi başladı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Togg için prototip koltuk tasarladı
Bakan Işıkhan: “İşçimizin de, işverenimizin de maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz”
ÇTB Başkanı Yılmaz: "Yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerimizi dünya pazarlarına sunma gayreti içindeyiz"
Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu belirledikten sonra maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz."
Tüm Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Gülşan: "Bu arabalar benimle mezara kadar gidecek mi?"
İpekle muz lifi buluştu, yeni kumaş elde edildi
"GES Tebliği’nde süre 2025 sonuna ertelensin" talebi
Uluslararası taşımacılık yapan firmalardan ’trafik sigortası’na ilişkin talepler