Ağrı’da anız yangınlarına karşı tedbirler sürüyor

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, köyleri ziyaret ederek anız yakılmasına yönelik vatandaşlarını bilgilendirdi.Ağrı’da tehlike oluşturduğu gerekçesiyle anız yakılmasına yönelik getirilen yasakların ardından, Ağrı İl Ta...

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, köyleri ziyaret ederek anız yakılmasına yönelik vatandaşlarını bilgilendirdi.
Ağrı’da tehlike oluşturduğu gerekçesiyle anız yakılmasına yönelik getirilen yasakların ardından, Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, köyleri ziyaret ederek anız yakılmasına yönelik vatandaşlarını bilgilendirdi.
Anız yangını ile ilgili lifletler dağıtılarak İlgililerin anız yangınlarına sebebiyet vermemesi için azami dikkat etmesi gerekmekte olduğu, anız yangınına sebebiyet verenler hakkında Çevre Kanunu uyarınca İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yasal işlem uygulanacağı çiftçilere hatırlatılarak, hem kendi hem de ülke menfaatleri açısından bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiği konusundan uyarılarda bulunuldu.

Yaşam Haberleri

Yağmur bulutlarının gelişi böyle görüntülendi
Karlıova’da at yarışları renkli görüntüler oluşturdu
Orman Genel Müdürlüğünden Bodrum’da yanan alanlar hakkında açıklama
Kulu’da pancar hasadı başladı
DSİ 17. Bölge Müdürlüğünden ‘siyanür’ iddialarına yalanlama
Bir haftada 5 bin 958 ton sıcak asfalt atıldı
Bina yıkımında molozlar sokağı kapattı
Kentsel dönüşüme belediye meclisinden onay çıktı, Çorum’un çehresi değişiyor
Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi, öğrencilerin dersine konu oldu
Kepez’den can dostlara anlamlı etkinlik