Ağrı’da AK Parti’de devir teslim töreni

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Avukat Mehmet Sıddık Aldemir ve AK Parti Hamur İlçe Başkanı Reyis Ülgay, düzenlenen törenlerle görevlerine başladı.AK Parti Ağrı İl Başkanlığı ve AK Parti Hamur İlçe Başkanlığı hizmet binalarında gerçe...

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Avukat Mehmet Sıddık Aldemir ve AK Parti Hamur İlçe Başkanı Reyis Ülgay, düzenlenen törenlerle görevlerine başladı.
AK Parti Ağrı İl Başkanlığı ve AK Parti Hamur İlçe Başkanlığı hizmet binalarında gerçekleştirilen programlara, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız ve partililer katıldı.

"Ağrımız için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz"
Programda konuşan AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeni göreve başlayan ilçe başkanlarına başarılar diledi. Kilerci, "Merkez İlçe Başkanımız Av. Mehmet Sıddık Aldemir’e ve Hamur İlçe Başkanımız Reyis Ülgay’a görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Görevi devreden başkanlarımıza ve ekibine şimdiye kadar göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Serhat şehrimiz Ağrımız için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ağrı’da AK Parti’de devir teslim töreniAğrı’da AK Parti’de devir teslim töreni

Siyaset Haberleri

İran’dan ABD ve İngiltere’nin Yemen’e yönelik saldırılarına kınama
Netanyahu’dan İran’a misilleme açıklaması: "İsrail’in saldırılara karşılık verme hakkı vardır ve bunu yapacağız”
Türkiye ile Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti arasında anlaşma
Karaağaçlı Teknik Spor’dan Başkan Durbay’a pankartlı destek
Selendi MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor"
Tunceli Barosu, yeni başkanını seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Hamas ve Hizbullah sadece bir bahanedir. İsrail, işgal ve istila politikası için her gün bahane üretiyor"
CHP Genel Başkanı Özel: "Bahçeli’yle DEM’in el sıkışması Türkiye’de tansiyonu düşürür"
Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan "İsrail’e silah sevkiyatlarının durdurulması" çağrısı