Ağbaba Milletvekilliğine aday

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, “Örgütümüz ve partililerimiz uygun görürse bende aday olmayı düşünüyorum.

AĞBABA: “ÖN SEÇİM İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, genel seçimlerdeMalatya'da Milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesini istediklerini belirterek “Kurultay'da Sayın Genel Başkanımızın yanında olacağız” dedi.
Kanal Malatya'da yayınlanan “4. Kuvvet” adlı programa konuk olan CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, 18 Aralık'ta Ankara'da yapılacak olan Kurultaya hazır olduklarını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na Malatya örgütü olarak destek vereceğiz. Tüm örgütümüzle ve Partililerimizle görüşüyoruz onların fikir ve önerilerini alıyoruz. Malatya örgütü Genel Başkanımızın aldığı tüm kararlara tam destek veriyor. Bu nedenle kurultay'dan güçlenerek çıkacağız” diye konuştu.
“ADAY OLACAĞIM”
Milletvekilliğine aday olup olmayacağı konusundaki soruya da “evet aday olacağım” diye cevaplayan CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, “Örgütümüz ve partililerimiz uygun görürse bende aday olmayı düşünüyorum. Malatya örgütü, ister delegelerimizin katılımıyla ister tüm üyelerimizin katılımıyla olsun ön seçim istemektedir. Uzun bir süreden beri Malatya'da ön seçim yapılmıyor. En son 1999'da ön seçim yapılmıştı. Örgütümüzün kararı adayların ön seçimle belirlenmesi yani ön seçimden yanadır. Bunu Genel Merkez yöneticilerimize de ilettik. Bu konuda alınacak her ararı destekliyoruz” diye ifade etti.

Yerel Seçim 2014 Haberleri