Aday adaylarımızla ilgili yeni liste oluşturulacak

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ''Bu hafta, ara komisyonlarımız milletvekili aday adaylarımızla ilgili yeni listelerimizi oluşturacak'' dedi.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ÇALIK: ''BU HAFTA, ARA KOMİSYONLARIMIZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARIMIZLA İLGİLİ YENİ LİSTELERİMİZİ OLUŞTURACAK'' 

Çalık, Malatya Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Eren'i ziyaret etti.
Ziyaret sırasında muhtarların ve Mustafa Eren'in kendisine aktardığı sorunları da dinleyen Çalık, muhtarların yapılanı alkışladığını ve yapılmayanı da eleştirdiğini belirtti.
Çalık, ''Muhtarlarımız ne iktidara, ne de muhalefete körü körüne ne alkış tutuyor, ne de eleştiri yapıyor'' dedi.
AK Parti iktidarlarının 2002 yılından itibaren köylerde ve mahallelerde yaptığı önemli hizmetlere değinen Çalık, köy ve mahalleleri ile birlikte Malatya'nın önemli değişimler yaşadığını dile getirdi.
Çalık, şöyle konuştu:
''Türkiye'nin geldiği noktaya da bakarsak Dünya'nın gözünün Ortadoğu'da olduğu; Libya'da, Tunus'ta, Mısır'da, Suriye'de yaşanan kargaşada olduğu bir dönemde ilk dinlenilen ve bakılan ağzın Türkiye olduğunu görmek ve herkes tarafından alkışlanmak mümkündür. Bugün Türkiye'de Sayın Başbakan'ın Ortadoğu ile ilgili ne söylediği, ne yapacağı, hangi adımı atacağı tüm dünya devletleri ve liderleri tarafından dikkatle izleniyor. Ortadoğu'nun ve Dünya'nın lideri olarak Sayın Başbakan'ımız takip edilmeye devam ediliyor.''
AK Parti'nin çok kıymetli ve ciddi sayıda aday adayı başvurusu ile karşı karşıya olduğunu aktaran Çalık, seçim süreci nedeniyle aday adaylarının önce illerde temayüle girdiğini, sonra mülakata alındığını ve nihayet komisyonlara sevk edildiğini belirtti.
Çalık, ''Bu hafta ara komisyonlarımız milletvekili aday adaylarımızla ilgili yeni listelerimizi oluşturacak. Ve son hali hali ile Sayın Başbakan'ımıza ulaştırılacaktır'' dedi.
Çalık, milletvekili adaylığının ve milletvekilliğinin kim için hayırlı olacaksa ve kim en iyi hizmeti yapacaksa ona nasip olmasını diledi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri