Aday adayları ayaklar altında!

2014 yılında yerel seçimler öncesi Vatandaşlar, şimdiden tüm partileri ve aday adayları ile adayları çevreye karşı duyarlı olmaya çağırdı.

MALATYA - 2014 yılında yerel seçimler öncesi Vatandaşlar, şimdiden tüm partileri ve aday adayları ile adayları çevreye karşı duyarlı olmaya çağırdı.

ÇEVRE HUKUKUNA SAYGILI BİR SEÇİM ÇALIŞMASI SÜRDÜRSÜNLER

Aday adaylarının afiş ve broşür çalışmalarına tepki gösteren vatandaşlar; Her önüne gelen yere afiş yapıştırmak, çevreyi kirlettiği gibi, doğal görüntüyü bozduğu gibi, yaşamsal alana tehdit oluşturmaktadır, Nitekim aday adayları yerel yönetimlere taliptir, daha göreve gelmeden bu tür çevre kirliliğine sebep oluyorlarsa göreve gldiklerinde Allah millete sabır versin, elektrik trafolarına, ptt kutu ve santrallerine, doğalgaz kutularına, bahçe duvarlarına, okul ve apartman duvarlarına, apartman ve evlerin kapılarına, duvarlarına, yol ortasındaki çiçekliklere, ağaçlara, telefon ve elektrik direklerine, mobese direklerine, boş gördükleri bina ve evlerin yüzeylerine afişleme, ilan asma gibi gayretlerden vazgeçsinler. Bu suçtur. Bunun cezası da bellidir, Belediye Zabıtaları ve Çevre Müdürlüğü görevini yapmalıdır, aday adayı ve parti gözetmeksizin", dedi.

DEVİR DEĞİŞTİ, DEVİR TEKNOLOJİ DEVRİ

Malatya Güncel'e mail yoluyla ulaşan bir okuyucumuz, "aday adayı kardeşlerimizin birbirinden ilginç afişli, broşürlü, el ilanlı çalışmalarına tanık oluyoruz. Artık devir bundan 50 yıl önceki devir değil. Teknoloji ve bilgi iletişim araçları dâhil çok şey hayatımızda değişti. Adaylar ve seçime katılan partiler, çevreye ve doğaya karşı daha dikkatli, duyarlı olmak zorunda. Çevreyi, doğayı kirletecek her tür çalışmadan uzak durmalılar," dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri