Adanalı tatlıcı TEKNOFEST’te damakları şenlendirecek

Adana’da faaliyet gösteren Tatlıcı Köse, TEKNOFEST’te özel baklavalarıyla katılımcıların damaklarını şenlendirecek.Adana Havalimanı’nda 2-6 Ekim’de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) için hazırlıklar...

Adana’da faaliyet gösteren Tatlıcı Köse, TEKNOFEST’te özel baklavalarıyla katılımcıların damaklarını şenlendirecek.
Adana Havalimanı’nda 2-6 Ekim’de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) için hazırlıklar sürüyor. Tatlıcı Köse, kentte uzun yıllardır 38 şubeyle faaliyet gösterirken TEKNOFEST’e de katılacak.
Festivalde stant açacak firma, özel baklavalarıyla katılımcılara lezzet şöleni yaşatacak.
İhlas Haber Ajansı’na konuşan Tatlıcı Köse İcra Kurulu Başkanı Muhammet Karahan, “Adana’da bir teknoloji festivali yaşanacak. Bizde bu festivalde stant açacağız ve özel baklavamız ile damakları şenlendireceğiz. Herkesi standımıza bekliyoruz. En özel malzemelerle hazırladığımız baklavaları misafirlere sunacağız” dedi.

Ekonomi Haberleri

Kredi kartı ve ihtiyaç kredilerine 60 aya kadar vade ile yapılandırma imkanı
BDDK: “Kredi kartlarında birikmiş borçlar ve tahsili 30 gün gecikmiş ihtiyaç kredileri 60 aya kadar vade ile yapılandırılabilecek.”
BDDK: “Kredi kartlarında asgari ödeme tutarı, limiti 50 bin liraya kadar olan kartlarda dönem borcunun yüzde 20’si, 50 bin liranın üzerinde limiti olan kartlarda ise dönem borcunun yüzde 40’ı olarak belirlenecek.”
Erciş şeker fabrikasında pancar alım kampanyası başladı
Manisa Büyükşehir’den annelere ücretsiz ulaşım imkanı
Muş’ta karayolları aydınlatıldı
Aksa Enerji yıllık Analist Toplantısı gerçekleşti
Karadeniz’de palamut bolluğu: Tanesi 80 liraya düştü
Başkan Mustafa Önsay, Kütahya’yı daha da kalkındıracak ekibi şehre davet etti
DTO başarılı projeleriyle iş dünyasına yön veriyor