ACAR “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Akreditasyon Koordinasyon Kampına” katıldı

Diyarbakır’da farklı eğitim ve becerilere sahip arama kurtarma ekiplerini bir araya getirerek bu ekipler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, sahadaki koordinasyon ve iş birliğini güçlendirerek, ekipleri afetlere daha hazır hale...

Diyarbakır’da farklı eğitim ve becerilere sahip arama kurtarma ekiplerini bir araya getirerek bu ekipler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, sahadaki koordinasyon ve iş birliğini güçlendirerek, ekipleri afetlere daha hazır hale getirmek, aynı zamanda ortak çalışma kültürünü geliştirmek amacıyla “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Akreditasyon Koordinasyon Kampı” düzenlendi.
Düzenlenen kampa Erzincan’ı temsilen ACAR Arama Kurtarma Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ferhat Kılıçlı ve dernek üyeleri katıldı.
Projenin temel amacının, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ve bütünleşik afet yönetimi anlayışı ile sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, özel kuruluşlar arasında, afetlere karşı hazır olmak, birlikte çalışma kültürünü geliştirmek, koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazanmak ve geliştirmek olduğu kaydedildi.

Eğitim Haberleri

Diyarbakırlı iki kardeş Kızılelma ve Bayraktar’dan ilham alarak 10 bin liraya F22 maket uçağı yaptı
Denizli jandarması ‘Kaskımla Kaskoluyum’ projesi başlattı
AFAD Cizre’de acil duruma karşı Dicle Nehrinde keşif yaptı
TOGÜ’nün Tazelenme Üniversitesi’nde ilk dersler başladı
Eğitim vizyonu paylaşıldı
Akyurt Belediyesi’nden okullara temizlik desteği
Kütahya’da ÇKS çiftçi bilgilendirme toplantıları başladı
Ücretsiz YKS kursu
Öğrenciler daha güvenli hissetsin diye polis tüm birimleriyle sahaya indi
Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nden sosyal medya çalıştayı