ABD Savunma Bakanı Austin: “İran, İsrail’in saldırılarına karşılık verme hatasına düşmemeli”

ABD Savunma Bakanı Llyod Austin, İsrail’in İran’a yönelik düzenlediği misilleme saldırının ardından yaptığı açıklamada, “İran, İsrail’in saldırılarına karşılık verme hatasına düşmemeli, bu da bu karşılıklı saldırıların sonunu getirmeli” ded...

ABD Savunma Bakanı Llyod Austin, İsrail’in İran’a yönelik düzenlediği misilleme saldırının ardından yaptığı açıklamada, “İran, İsrail’in saldırılarına karşılık verme hatasına düşmemeli, bu da bu karşılıklı saldırıların sonunu getirmeli” dedi.
İsrail’in İran’a yönelik gerçekleştirdiği misilleme saldırının ardından itidal çağrıları yeniden yükseldi. ABD Savunma Bakanı Llyod Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirterek, bölgedeki gerilimi azaltma fırsatlarını vurguladığını söyledi. İran ile İsrail arasındaki karşılıklı saldırıların artık sona ermesi gerektiğini vurgulayan Austin açıklamasında, “İran, İsrail’in saldırılarına karşılık verme hatasına düşmemeli, bu da karşılıklı saldırıların sonunu getirmeli” dedi.

Siyaset Haberleri

AK Parti Sarız Kongresi yapıldı
AK Partili Belgin Uygur: "Türkiye için mazlum coğrafyalara umut olmak adına teşkilatlarımızı yenileyerek, güçlenerek yolumuza devam edeceğiz"
AK Parti Tavşanlı ilçe başkanı yeniden Himmet Özer oldu
Özbekistan’da halk genel seçimler için sandık başında
Bakan Göktaş: "AK Parti, hayata geçirdiği her yatırımla Türkiye’de köklü bir değişimi de beraberinde getirdi"
İran Dini Lideri Hamaney: “Siyonist rejime yaptığı hesap hatasının bedeli ödetilmeli”
Gürcistan’da parlamento seçimlerini iktidardaki Gürcü Hayali Partisi kazandı
Siverek’te cumhuriyetin 101. yılında 101 öğrenci dev bayrakla kaleye çıktı
Bilecik’e 20 uzman hekim müjdesi
Mardin Valisi Akkoyun, kolluk kuvvetleriyle bir araya geldi