A Milli Futbol Takımı, Cardiff’e gitti

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında yarın deplasmanda Galler ile oynayacak A Milli Futbol Takımı, Cardiff şehrine gitti.A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk karşılaşmasında yarın TSİ 21.45’te Cardiff City Stadyumu...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında yarın deplasmanda Galler ile oynayacak A Milli Futbol Takımı, Cardiff şehrine gitti.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk karşılaşmasında yarın TSİ 21.45’te Cardiff City Stadyumu’nda Galler ile mücadele edecek. Riva’da sabah buradaki son antrenmanını yapan milliler, daha sonra uçuş için İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne geldi. Ay-yıldızlılar daha sonra Cardiff şehrine hareket etti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da kafile de yer aldı.
A Milli Takım oraya vardıktan sonra TSİ 21.45’te Cardiff City Stadyumu’nda kısa bir yürüyüş yapacak. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve futbolculardan Çağlar Söyüncü’nün düzenleyeceği basın toplantısı ise TSİ 22.00’de başlayacak.

Spor Haberleri

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan hakem tepkisi
Osman Zeki Korkmaz: "Halil Umut Meler son yıllarda Türk futbolunda nelere mal oldu?"
Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi
Fatih Tekke: "1 puanı hak etmiştik"
Okan Buruk: "Milli takım arasına en güçlü şekilde giriyoruz"
Ertuğrul Sağlam: “Bu takımın ligin zirvesinde olması büyük bir başarıdır"
Selçuk İnan: "Maç gitti geldi ama son anda beraberliği yakaladık"
TFF 2. Lig: Isparta 32 Spor: 2 - İnegölspor: 1
Bronckhorst: "Savaştık, mücadele ettik ama son dakika golüyle berabere kaldık"
Adana Demirspor’da başkan değişti