A Milli Futbol Takımı, Avusturya maçı hazırlıklarını sürdürdü

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda yarın Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kamp tesisinde yaptığı antrenmanla devam etti.Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda yarın Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kamp tesisinde yaptığı antrenmanla devam etti.
Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşen idman, ısınma hareketleriyle başladı ve daha sonra gruplara ayrılan futbolcular top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Avusturya maçının taktiği üzerinde duruldu.
Çalışmada futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, bazı pozisyonlar eğlenceli anlara sahne oldu.
İdmana tedbiren dinlendirilen Uğurcan Çakır ile adalesindeki zorlanma nedeniyle tedavisine devam edilen Samet Akaydin katılmadı.
Milliler, TSİ 17.30’da hava yoluyla Avusturya - Türkiye maçının oynanacağı Leipzig şehrine gidecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, TSİ 21.00 Leipzig Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı öncesinde takım halinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapılacak.

Spor Haberleri

Türk terminatör madalyaya doymuyor
Erzurumspor FK, Pendikspor mesaisi başladı
Rektör Özkan şampiyonlarla buluştu
Ağrı’nın tek kadın futbol takımı, “kız çocukları” için yeşil sahada ter döktü
Dulkadiroğlu Belediyesi’nden amatör spora 425 bin lira destek
Yasin Yazıcı, Tavşanlı Akıncılarspor’da
Gediz’de okullarda spor tanıtımı ile gençler spora kazandırılıyor
İzmir Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine 22 milyon liralık can suyu
40 bine yakın çocuğa spor yapma imkanı
Maça bir gün kala lisansları çalınan futbolcular, sahaya çıkmayı başarsalar da maçı kazanamadılar