81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden gönderilen “Cumhuriyet ve Sen” temalı fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü.ABB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlediği çeşitli etkinli...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden gönderilen “Cumhuriyet ve Sen” temalı fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü.
ABB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyet’in 101’inci yaşında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden vatandaşların “Cumhuriyet ve Sen” temalı gönderdikleri fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü. Sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde 4 Kasım’a kadar gezilebilecek. Ayrıca gönderilen fotoğraflardan oluşturulan videoyu Yavaş, sosyal medya hesaplarından “Çok güzelsin Türkiye” notuyla paylaştı.

“Çok güzelsin Türkiye”
Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı ve Cumhuriyet temalı çok sayıda fotoğraf ilk olarak bir videoya dönüştürüldü. Yavaş videoyu sosyal medya hesaplarından, “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm Türkiye’den ‘Hayatımız Cumhuriyet’ diyerek 101 yıllık Cumhuriyet coşkusunu 7’den 70’e bizlerle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Çok güzelsin Türkiye” notuyla paylaştı.
Vatandaşların yoğun ilgi göstererek gönderdiği fotoğraflar Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergide sergilenmeye başlandı. Sergi 4 Kasım 2024 tarihine kadar gezilebilecek.

81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”

Kültür Haberleri

Odunpazarı’nda 2 önemli festivalin açılış programı yoğun katılımla gerçekleşti
Esenyurt’ta 400 kişi Cumhuriyet’in 101. yılını zeybek oynayarak kutladı
Başkan Kurt: “Lületaşına sahip çıkmaya devam edeceğiz”
Hataylılar, Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hatay Tanıtım Günlerinde’ buluştu
Avrupalı öğrenciler Nizip’te mozaik yapmayı öğrendi
Mehmet Karabekir’in "Nefes" isimli şiir kitabı yayınlandı
Tunceli’de “Uluslararası Duvar Boyama Günleri” düzenlendi
Sofuoğlu: ”Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatmak en büyük sorumluluğumuzdur”
Şehzadeler Belediyesinden Cumhuriyet’in 101. yılına özel konser
İZKİTAP’a ilk günden yoğun ilgi