5 seneniz burada kayboldu

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Cemal Yılmaz Demir, seçim çalışmaları kapsamında Kavak Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Yeni ve Demir vatandaşlarla sohbet...

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Cemal Yılmaz Demir, seçim çalışmaları kapsamında Kavak Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

 Yeni ve Demir vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinledi, 30 Mart yerel seçimlerinde Kavak Belediye Başkan adayı İbrahim Sarıcaoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a destek istedi.

Ahmet Yeni, Kavak için kayıp 5 yılın telafi edilmesi için beraberlik sağlanması gerektiğini ifade ederek, "5 seneniz burada kayboldu. Bahri Başkan ne iş yapmışsa, ondan sonra olduğu gibi  duruyor. Bizim projelerimizin üzerine  pek bir şey koymamışlar. Şimdi iş değişiyor. Nasıl değişiyor? Beraberlik sağlamak gerekiyor" dedi.

Demir ise Kavak ilçesinin son 5 yıl içinde kaybettiği hizmetleri telafi edebilmesi için AK Partiye destek vermesi, AK Partili olması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kavak ilçemiz maalesef bu son dönem itibariyle 5 yılını kaybetti. İnşallah bu 5 yıllık zaman kaybını önümüzdeki 5 yıl içinde Büyükşehir Belediyesi, Kavak Belediyesi ve milletvekillerimiz el ele vererek hızlı bir şekilde telafi ederiz. Muhtarlarımız da,  belediye ile el ele vererek, bulundukları yerlere, vatandaşlara hizmet edecek. Mitingleri televizyonlarda görüyoruz. Eski mitinglerle mukayese ettiğimizde  vatandaşların yoğun ilgisinin olduğunu görüyoruz. AK Parti'ye, Başbakanımıza ilgi olduğunu görüyoruz. AK Parti'nin yıpratılması için her yolu denediler. Bugüne kadar bu 3 dönemlik iktidarda başımıza bir çok iş gelmesine rağmen bütün bunlarla sandığa gittik. Milletimiz sandıkta daha büyük destekle bize sahip çıktı. Milletimiz, bu sandıkta başbakanımıza daha çok sahip çıkacak. Buna inanıyorum."

Yerel Seçim 2014 Haberleri