4 büyük kulüpten Ahmet Eyüp için başsağlığı mesajı

Malatya'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için 4 büyük başsağlığı mesajı yayımladı.

Malatya'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için 4 büyük başsağlığı mesajı yayımladı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başsağlığı mesajları şöyle:

Galatasaray: Yeni Malatyaspor'da forma giyen Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Fenerbahçe: Hepimizin başı sağ olsun. Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet, Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

Beşiktaş: Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın, Malatya'da meydana gelen depremde göçük altında kalarak hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

Trabzonspor: Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Malatya'daki deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

Spor Haberleri

TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 2 - Somaspor: 1
Immobile 8. maçında 8. golünü attı
Beşiktaş’ta Masuaku cezalı duruma düştü
Rashica bu sezon ilk golünü kaydetti
Beşiktaş iç sahada kayıpsız gidiyor
Giovanni van Bronckhorst, Nevio Scala’dan sonra bir ilki başardı!
Trendyol Süper Lig: Adana Demirspor: 0 - Alanyaspor: 2 (Maç sonucu)
Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - Eyüpspor: 1 (Maç sonucu)
Fenerbahçe, Union SG hazırlıklarına başladı
Fethiyespor evinde kaybetti: 2-0