3 FETÖ şüphelisi Yunanistan’a kaçmaya çalışırken Keşan’da yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ/PDY şüphelisi ile bir organizatör yakalanarak gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Keşan Emniyet Müdü...

Edirne’nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ/PDY şüphelisi ile bir organizatör yakalanarak gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Keşan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, F.D. yönetimindeki aracı, Malkara-Keşan yolu üzerinde durdurdu. Araçta yapılan incelemede, yasa dışı yollardan Yunanistan’a gitmeye çalıştıkları tespit edilen FETÖ/PDY şüphelileri G.K., E.S. ve S.M.K ile şüphelilere organizatörlük yapan F.D. yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K., E.S. ve S.M.K. tutuklanırken, F.D. çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Kozmetik fabrikasındaki yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı
Nevşehir’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Almanya’daki sinema salonunda silah sesleri
Kozmetik fabrikası hurdalığa dönüştü: Patlama sesleri yükseliyor
Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı
Tadilattaki eski okul binası alev alev yandı
Menteşe’de Trafik Kazası: 2 yaralı
Fabrika yangını havadan görüntülendi
Belediye otoparkında amcasının oğlunu silahın kabzası ile darp etti
Misafirliğe gittiği evin çatısına çıkıp ekipleri seferber etti