23 yaşındaki genç kadının şüpheli ölümü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan butiğin ikamet olarak kullanılan 2’nci katında yaşayan genç kadın, yatağında ölü bulundu.Olay, İbrahim Sözen Caddesi üzerinde bulunan bir butikte yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya merkezde y...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan butiğin ikamet olarak kullanılan 2’nci katında yaşayan genç kadın, yatağında ölü bulundu.
Olay, İbrahim Sözen Caddesi üzerinde bulunan bir butikte yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya merkezde yaşayan 23 yaşındaki Zehra Gün isimli genç kadın, dün akşam geç saatlere kadar butiğin üst katında erkek arkadaşıyla alkol aldı. Sabah iş yerini açmak için kalkan erkek arkadaşı genç kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.
Genç kadının cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabibin incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi
Zehra Gün’ün Antalya’da bir güzellik merkezinde çalıştığı, sık sık Manavgat’taki erkek arkadaşının yanına geldiği bildirildi.

Asayiş Haberleri

Geyve’de evde çıkan yangını yakınındaki 2 eve sıçradı: Mahsur kalan 2 çocuğu itfaiye kurtardı
Konya’da 17 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
İsrail’in Lübnan’da ölen asker sayısı 8’e yükseldi
Sakarya’da 4 milyon liralık kaçak sigara malzemeleri ele geçirildi: 1 gözaltı
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Şam’da bir binaya hava saldırısı düzenlendi: 2 ölü
Kastamonu’da 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
12 yıl hapis cezası bulunan şahıs kovalamaca sonucu yakalandı
Organize Sanayi Bölgesi’ndeki heyelan anı güvenlik kamerasında
İran halkından “Gerçek Vaad 2” operasyonuna destek gösterisi