22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi jandarma tarafından yakalandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kasten öldürme suçundan hakkında 22 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma operasyonu ile yakalanarak cezaevine gönderildi.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik Edr...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kasten öldürme suçundan hakkında 22 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma operasyonu ile yakalanarak cezaevine gönderildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturuldu.
Kasten öldürme suçundan hakkında 22 yıl 10 ay 13 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.A.’nın (31) yakalanması amacıyla görevli ekipler tarafından teknik ve fiziki takip başlatıldı.
Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi’nde bulunan bir iş yerine geleceği bilgisinin alınması üzerine, adli makamlarla gerekli koordine kurularak icra edilen operasyon neticesinde T.A. yakalandı. T.A., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Türkiye Haberleri

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: “Anayasa değişikliğine hiç kimsenin ihtiyacı yoksa işçinin, işsizin, kadının, çocuğun ihtiyacı var"
Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlıkla ilgili şiddete toleransımız yok"
Nazilli Yeşilyurt Mahallesi’nde yollar yenileniyor
Aydın emniyetine yeni araçları teslim edildi
Başakşehir’de kentsel dönüşümü tamamlanan yapıların anahtar teslim töreni gerçekleşti
Küçükçekmece’de üzerine şömine devrilen çocuk hayatını kaybetti
Beyoğlu Belediyesi’nin 2025 yılı mali bütçesi kabul edildi
İğneada’da yaşanan sel ile ilgili işletme sahibi ile diğer sanıklar için "olası kast ile öldürme ile yaralama" cezası talep edildi
Dünya kız çocukları günü Beylikdüzü’nde kutlandı
Bakırköy Belediye Başkanı meclis toplantısında çalışmalarını anlattı