2. OSB yönetim kurulu toplandı

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (2. OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında yapıldı.Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve San...

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (2. OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, Yakutiye Belediye Başkan Vekili İhsan Karabulut ile 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya katıldı.
2.OSB Müdürü Fırat Karakaya’nın, bölgede yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yaptığı toplantıda gündemde yer alan; ‘Hizmet ve destek alanı (Ticaret) ihalesi’, Kompanzasyon panosu yapımı’, ‘Arsa tahsisleri’, ‘İdari bina yapımı’, ‘GES Projesi’, ‘İŞGEM boş atölyelerin kiralanması’, ‘1. ve 2. Etap alanların kırsal alan statüsüne alınması’ ve ‘Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hizmet alımı’ konuları görüşüldü.
3.Etap alanın genişletilmesiyle ilgili çalışmaların da gözden geçirildiği toplantıda ayrıca ETSO’nun GES Projesi için firmalarla gerçekleştirdiği istişare toplantıları da değerlendirildi.

Ekonomi Haberleri

Üzümün taneden pekmeze uzanan yolculuğu
Elmalı’da silajlık mısır hasadı yapıldı
İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi, Nobel Ekonomi Ödülü’nü "kurumların nasıl oluştuğu ve refahı nasıl etkilediği konusundaki çalışmaları nedeniyle" Daron Acemoğlu, Simon Johnson ve James A. Robinson’un kazandığını açıklad...
Bursa AFSİAD’dan Mısır’da ticari keşif
Gediz Kayacık Barajı’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor
Hepsiburada, e-ticaret yapan kadın kooperatifi sayısını iki katına çıkaracak
Kınık Toptancı Hal Kompleksi yapımı devam ediyor
Ege Maden İhracatçıları Birliği’nden ihracatın yıldızlarına 50 ödül
160 yıldır aynı tohumdan üretilen acı kırmızıbiberin verimi bu yıl düştü
A101’in Müge Anlı ile olan iş birliği kapsamında yeni reklam filmi yayınladı