12 Haziran genel seçimi fevkalade mühimdir

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Cemal Akın, parti olarak 12 Haziran seçimlerinden daha güçlü bir şekilde çıkmaları gerektiğini söyledi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AKIN: -''12 HAZİRAN SEÇİMİNDEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ''

MALATYA - Bir dönem Malatya belediye başkanlığı görevinde de bulunan AK Parti Malatya Milletvekili adayı Cemal Akın, parti olarak 12 Haziran seçimlerinden daha güçlü bir şekilde çıkmaları gerektiğini söyledi.
Akın, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara dönüşünde sevenlerinin kendisini Kömürhan köprüsünde 100 araçlık konvoyla karşıladığını ifade etti.
Kent merkezine kadar konvoy eşliğinde ve coşku ile geldiklerini belirten Akın, AK Parti Malatya İl Başkanlığında tebrikleri kabul ettiğini aktardı.
Akın, şunları kaydetti:
''Partimizi, milletimiz kurmuştur. Yine partimiz, milletimize hizmetlerine devam ediyor. Türkiye siyasetinde AK Parti'nin göstermiş olduğu başarıyı, hiçbir iktidar partisi, özellikle merkez sağdaki partilerin hiç birisi gösterememiştir. AK Parti iktidara gelinceye kadar Türkiye'de kişi hak ve özgürlükleri, kamu hak ve özgürlükleri arzu edilen seviyede değildi. Hala da değil. İktidara geldiği günden bugüne her geçen gün özgürlüklerin genişletilmesi noktasında AK Parti fevkalade mücadeleler vermiştir. Demokrasinin yerleşmesi noktasında, hepimizin bildiği gibi taviz vermeden insan hak ve özgürlüklerinin genişletilmesi noktasında gerekli çalışmalar yapmıştır. Anayasa'da yapılması gereken çalışmaların yapılmasıyla inşallah çalışmalar sona erecektir. Bu nedenle 12 Haziran genel seçimi fevkalade mühimdir. Parti olarak, 12 Haziran seçimlerinden daha güçlü çıkmalıyız.''

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri