Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Eğitim 10 Ekim 2024 - 15:34 Yorum: 0

Serik’te hayırsever firmadan fen lisesine 3 laboratuvar

Antalya’nın Serik ilçesinde hayırsever firmadan tarafından fen lisesine 3 adet laboratuvar yaptırıldı.Serik ilçesi Karadayı Mahallesi’nde bulunan Serik Fen Lisesine bir tohum işletmesi tarafından fizik, kimya ve biyoloji olmak üzere 3...

Serik’te hayırsever firmadan fen lisesine 3 laboratuvar

Antalya’nın Serik ilçesinde hayırsever firmadan tarafından fen lisesine 3 adet laboratuvar yaptırıldı.
Serik ilçesi Karadayı Mahallesi’nde bulunan Serik Fen Lisesine bir tohum işletmesi tarafından fizik, kimya ve biyoloji olmak üzere 3 laboratuvar yaptırıldı. Laboratuvarların açılışı için tören düzenlendi. Törende konuşan Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, “Hayırsever firmamız Fen Lisemize 3 tane laboratuvar kazandırdı. Biz eğitimde hayırsever katkısını çok önemsiyoruz. Hayrın büyüğü küçüğü olmadığını biliyoruz. Okullarımızın desteklenmesinde hayırseverlerin ciddi katkısı var. Bu da onlardan bir tanesi. Firmamızın bu katkıyı sağlayacağı zaman kendilerini ziyaret ettik. Kendileri bölgemizde tarımla ilgileniyorlar, üretim yapıyorlar. Tarım sektörlerini çok önemsiyoruz. Bir tarım firmasının eğitime destek olması bizi mutlu etti. Laboratuvarın okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Firmanın işletme müdürü Cengiz İçel, “Bugün burada bizlerin geleceği olan gençlerimizin hayatlarına bir nebze de olsa değer katabilmek, onlara ileride dünya çapında bilim insanı, doktor, mühendis, düşünür ve sanatçı olabilmeleri adına değer katabilmek için buradayız. Çok mutluyuz, duyguluyuz, gururluyuz. Okulumuza fizik, kimya ve biyoloji olmak üzere 3 tane laboratuvar kurduk. Çocuklarımızın öğrendikleri konuları çok daha iyi pekiştirebilmeleri bizim için çok önemli. Biz farklı okullarda gezdik, okulumuzun fen lisesi olması ve işletmemizin Serik sınırları içerisinde olması nedeniyle bu okulumuzu tercih ettik. Okulumuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Kurdele kesiminin ardından Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin tarafından işletme yetkilisine plaket verildi. Açılışın ardından Kaymakam Şahin, biyoloji laboratuvarında biyoloji öğretmeni tarafından hazırlanan mikroskop ile vatoz balığının hücrelerini inceledi.
Törene; Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Okul Müdürü Mehmet Şahin, hayırsever işletmenin müdürü Cengiz İçel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Serik’te hayırsever firmadan fen lisesine 3 laboratuvar
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri