Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 25 Haziran 2024 - 14:10 Yorum: 0

SEM sporcusu Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaştı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Ali Uysal, CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin üçüncü etabı olan Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.Afyonkarahisar Gençlik ve...

SEM sporcusu Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaştı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Ali Uysal, CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin üçüncü etabı olan Tozkopan boyunda şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcu Ali Uysal’ı ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kasapoğlu, "Sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, ilimizde sporun gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Ali Uysal’ın kazandığı bu şampiyonluk, diğer sporcularımıza da ilham kaynağı olacaktır" dedi.
Uysal’ın antrenörleri tarafından yapılan ortak açıklamada, "Hedefimiz olan başpehlivanlık yolunda ilmek ilmek yol alıyoruz. Bize her zaman destek olan İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Yılmaz Erşen’e teşekkür ederiz," ifadeleri kullanıldı. Antrenörler, bu süreçte verdikleri destek ve sağladıkları olanaklarla sporcuların başarısında büyük pay sahibi olan yetkililere minnettarlıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri