Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 14 Mayıs 2024 - 13:47 Yorum: 0

Şehzadeler Belediyesi yol düzenleme çalışmalarını hızlandırıyor

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, halkın talepleri doğrultusunda kentin birçok noktasında yol düzenleme, parke taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne b...

Şehzadeler Belediyesi yol düzenleme çalışmalarını hızlandırıyor

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, halkın talepleri doğrultusunda kentin birçok noktasında yol düzenleme, parke taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şehzadeler ilçesinin ihtiyaç duyulan mahallelerinde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

“Halkımızın taleplerini önemsiyoruz”
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yapılan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "Halkımızın taleplerini önemsiyor ve onların daha modern ve kullanışlı bir şehirde yaşamaları için gayret gösteriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda hızlı bir şekilde hareket ederek, yol düzenlemeleri, parke taşı döşemeleri ve kaldırım düzenlemeleri yapıyorlar" dedi.
Vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla yürütülen bu çalışmalarla birlikte, Şehzadeler ilçesi daha modern ve estetik bir görünüme kavuşuyor. Ekipler, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve şehrin altyapısını güçlendirmek adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri