malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2024 - 13:07 Yorum: 0

Şehitkâmil Belediyesi zabıta ekipleri göz açtırmıyor

Şehitkâmil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığı ve güvenliğine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bir işletmede gerçekleşen denetimlerde etiketsiz olduğu tespit edilen bin 800 koli yumurta imha edildi.Şehitkâmil B...

Şehitkâmil Belediyesi zabıta ekipleri göz açtırmıyor

Şehitkâmil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığı ve güvenliğine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bir işletmede gerçekleşen denetimlerde etiketsiz olduğu tespit edilen bin 800 koli yumurta imha edildi.
Şehitkâmil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Halk sağlığı ve güvenliği için aykırı faaliyet yürüten işletmelere göz açtırmayan zabıta ekipleri, ele geçirilen sağlığa aykırı ürünleri imha ediyor.
Etiketsiz yumurtalar imha edildi
Önceki gün zabıta ekipleri İl Tarım veOrman Müdürlüğü ekiplerince Onat Kutlar Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletmede denetim gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde işletmede bulunan yumurtaların etiketsiz olduğunu tespit eden ekipler, yönetmeliklere aykırı bu ürünlerin piyasaya sürülmesini engelledi.
İşletmeye ilgili yasa maddelerince idari işlem başlatan ekipler, etiketsiz bin 800 koli yumurtayı imha etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri