Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 30 Ağustos 2024 - 15:35 Yorum: 0

Seferihisar’da şanlı zaferin 102’inci yıl dönümü kutlandı

Seferihisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti.Seferihisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 10.00’da çelenk töreniyle başladı. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende k...

Seferihisar’da şanlı zaferin 102’inci yıl dönümü kutlandı

Seferihisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti.
Seferihisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 10.00’da çelenk töreniyle başladı. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende kaymakamlık ve belediye makamı Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene Seferihisar Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Burak Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Abdülkadir Şimşek, İstihkam Albay Halil İbrahim Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş ve Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in Seferihisar İlçe Şehitliği’nde şehitlere dua okuması ve ardından kabirlere çiçek bırakmasıyla sona erdi. Kutlama programı bu akşam saat 21.00’de Sığacık Kaleiçi’nde Seferihisar Belediye Bandosu konseri ile devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri