Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 12 Şubat 2024 - 12:09 Yorum: 0

Sayapark Kitap Fuarı başlıyor

Mersin’de ilki düzenlenecek olan Sayapark Kitap Fuarı, 16 Şubat-17 Mart 2024 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.Birbirinden değerli yazarların katılımıyla gerçekleşecek kitap fuarının ilk konuğu 18 Şubat tarihinde saa...

Sayapark Kitap Fuarı başlıyor

Mersin’de ilki düzenlenecek olan Sayapark Kitap Fuarı, 16 Şubat-17 Mart 2024 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Birbirinden değerli yazarların katılımıyla gerçekleşecek kitap fuarının ilk konuğu 18 Şubat tarihinde saat 14.00’te Fatma Şamata olacak. Daha sonra 25 Şubat’ta yine saat 14.00’te Miraç Çağrı Aktaş sevenleri ile buluşacak. 2 Mart saat 14.00’da Beyza Alkoç imza günü ile devam edecek ve son olarak 16 Mart Cumartesi günü Müfit Can Saçıntı ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirilecek.
Fuar için çevre illerden de yoğun bir katılım bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri