Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Eğitim 12 Ekim 2024 - 14:21 Yorum: 0

Sarıgöl’de Şehit Esin Akay Ortaokulu ve 4 Eylul İlkokulu eğitime hazır

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde inşaatı tamamlanan ve son hazırlıkları yapılan Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu ve 4 Eylül ilkokulu 15 Kasım’da eğitim öğretime hizmet verecek.Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 8 sınıflı Şehit Esin Akay İlköğret...

Sarıgöl’de Şehit Esin Akay Ortaokulu ve 4 Eylul İlkokulu eğitime hazır

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde inşaatı tamamlanan ve son hazırlıkları yapılan Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu ve 4 Eylül ilkokulu 15 Kasım’da eğitim öğretime hizmet verecek.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 8 sınıflı Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu ve 24 sınıflı 4 Eylül ilkokulu 15 Kasım’da eğitim öğretime açılıyor. Öğrencilere müjdeyi veren İlçe milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Sarıgöl Şehit Esin Akay Ortaokulu binası 3 katlı 8 sınıflı olup 200 öğrenci okuyacak. Okulun tüm binası ve diğer malzemeleri hazır 15 Kasım günü okulumuz artık tekli eğitim ve öğretime geçecek. Yine aynı tarihte Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu da 24 sınıf ile 690 öğrenci ile kendi binasında eğitim ve öğretimine başlayacak. Böylece ilcemizde artik tekli eğitim olacak. İlçemiz halkına müjdeler olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri