Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Ağustos 2024 - 16:21 Yorum: 0

Şanlıurfa’daki silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldiİlçeye bağlı kırsal Bayırözü Mahallesi’nde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralı olar...

Şanlıurfa’daki silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi
İlçeye bağlı kırsal Bayırözü Mahallesi’nde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmet Karabulut (38) da doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölü sayısı 3’e yükseldi
Ahmet Karabulut’un hayatını kaybetmesiyle birlikte olayda ölü sayısı 3’e yükseldi. Öğle saatlerinde yaşanan olayda ilk olarak ikiz oldukları öğrenilen Turan Akbulut ile Muzaffer Akbulut hayatını kaybetmişti.
Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri