Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 12 Ekim 2024 - 12:42 Yorum: 0

Şanlıurfa’da aranan 26 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, aranan 26 kişi gözaltına alındı.Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayiş olaylarının önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ile yak...

Şanlıurfa’da aranan 26 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, aranan 26 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayiş olaylarının önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ile yakalanmasına yönelik uygulama yapıldı. Bu çerçevede özel hareket polislerinin de destekleriyle gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, 16 bin 226 şahıs, 2 bin 942 araç, 266 motosiklet ve 39 umuma açık yer ve iş yeri kontrol edildi.
Denetimler sırasında çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 26 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli şahıs ve araçlarda yapılan aramalarda ise 5 ruhsatsız tabanca, 104 uyuşturucu hap ve 130 adet fişek ele geçirildi.
Trafik denetiminde ise 78 araca cezai işlem uygulandı. Ayrıca 3 araç trafikten men edilirken 14 şasesi silinmiş oto iskeleti, 1 adet parçalanmış gümrük kaçağı araç ve 2 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Şanlıurfa’da aranan 26 kişi yakalandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri