Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2024 - 21:05 Yorum: 0

Sanayi kuruluşlarıyla eğitim iş birliği

Düzce Üniversitesi, TB Sewtech Turkey Otomotiv ile “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzaladı.Düzce Üniversitesi Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde iş birliği protokolünü, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr...

Sanayi kuruluşlarıyla eğitim iş birliği

Düzce Üniversitesi, TB Sewtech Turkey Otomotiv ile “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzaladı.
Düzce Üniversitesi Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde iş birliği protokolünü, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir imzalarken, TB Sewtech Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına ise Başkan Utku Tekgül imzaladı. Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında imzalanan protokol ile Düzce Üniversitesi öğrencileri, uygulamalı eğitimlerini firmada yapabilmesine imkan sağlanıyor.
Rektör Nedim Sözbir, iş birliği protokolünün her iki kuruma hayırlı olmasını temenni etti. Üniversite-sanayi iş birliğini çok önemsediklerini dile getiren Sözbir, bu kapsamda öğrencilerin öğrendikleri teorik bilgiyi sanayi kuruluşlarında uygulamaya dökmelerine imkan sağlayan iş birliği protokollerini hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri