Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Ekim 2024 - 11:29 Yorum: 0

Samsunsporlu taraftarlardan Fenerbahçe maçına yoğun ilgi

Süper Lig’de üst sıraları ilgilendiren Samsunspor-Fenerbahçe maçının biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Samsunlu taraftarlar, gişeler açılmadan saatler öncesinde sıraya girerek, yağmur altında bilet almak için beklediler.Tren...

Samsunsporlu taraftarlardan Fenerbahçe maçına yoğun ilgi

Süper Lig’de üst sıraları ilgilendiren Samsunspor-Fenerbahçe maçının biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Samsunlu taraftarlar, gişeler açılmadan saatler öncesinde sıraya girerek, yağmur altında bilet almak için beklediler.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftası Samsunspor-Fenerbahçe maçına sahne olacak. Ligde 8. haftanın sonunda 2. sırada yer alan Samsunspor ile 4. sırada bulunan Fenerbahçe maçının biletleri bugün saat 11.00’de satışa çıktı. Samsunlu taraftarlar, biletlerin satışa çıkmasından saatler öncesin satış noktalarında sıraya girerek bilet almaya çalıştılar. Kadın, öğrenci ve engellilere Samsunspor biletlerinin yüzde 20 indirimli olması da ilgiyi arttırırken, 7’den 70’e kadın-erkek, genç-yaşlı herkes Fenerbahçe maçında takımlarını yalnız bırakmamak için saatlerce yağmur altında kuyrukta beklediler.

Tarık Özdemir: “Bilet almak için 2,5 saat erken geldim”
Bilet almak için saatler öncesinden gişede sıraya girdiğini ifade eden Samsunspor taraftarı Tarık Özdemir, “5 yıl sonra ilk defa memleketime geldim. Özlem ve hasret var. Biletimi alıp statta olmak istiyorum. Allah’ın izniyle de başarılı bir sonuç alarak galibiyet sevinci yaşamak istiyoruz. Biletler 11.00’de satışa sunuluyor, ben 08.30’da sıraya geldim. 2,5 saat erken geldim. 5 yıllık hasreti gidermek istiyorum. Maç da 1-0 olsun bizim olsun. Kazanalım, bize yeter” dedi.

Eren Zeren: “Yağmura rağmen sırada bekliyoruz”
Bilet almak için girdikleri sırada, gişelerin açılmasına saatler olmasına rağmen yağmurda bekleyeceklerini belirten Eren Zeren, “Samsunspor’un aşkı, sıradan da belli oluyor. Yağmura rağmen sırada bekliyoruz. Ben sabah 09.00’da geldim. İnşallah maçı kazanırız. Haftanın en zor maçı Samsunspor-Fenerbahçe maçı. Daha gişelerin açılmasına 1,5 saat var ama bekleyeceğiz. Bu sevda başka bir şey, anlatılmaz” diye konuştu.
Bilet almadan sıradan ayrılmayacaklarını dile getiren Erdem–Salih Demirci, “Biz Almanya’dan memleketimiz Samsun’a geldik. İnşallah Samsunspor’umuz kazanacak. Fenerbahçe maçında galibiyetten başka bir şey beklemiyoruz. Erkenden sıraya geldik. Bilet alana kadar ne kadar sürerse sürsün burada bekleyeceğiz. Ligi ilk 5 içerisinde bitirirsek bizim için güzel bir sezon olur. Çocukluğumuzdan beri Samsunspor’a sevgi besliyoruz. Yurt dışına çıkana kadar deplasman maçlarını bile kaçırmazdık. Samsunspor sevgisi bizim için tarif edilemez. Şu an yağmur yapması da bizi etkilemez. Biz ne yağmur, karlar gördük. Maçı kazanacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

Hüseyin Emir Çetinkaya: “Yağmur yağsa da bilet alana kadar bekleyeceğim”
Hava şartları kötüleşse de bilet almadan sıradan çıkmayacağını vurgulayan Hüseyin Emir Çetinkaya, “Samsunspor’u desteklemek için buradayız. Ligde de harika ilerliyoruz. Umarım güzel bir maç olur. İnşallah kazanırız. Bilet almak için erkenden geldik. Umarım bilet alabiliriz. Yağmur yağsa da bilet alana kadar bekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Osman Küçükşahin: “Yüzde 20 indirimden yararlanmak için erkenden geldik”
Samsunspor için sırada beklediklerini söyleyen Osman Küçükşahin, “Yarım saattir bekliyorum. Bilet alana kadar da beklemeye devam edeceğiz. Samsunspor’a güveniyoruz. Fenerbahçe’yi yeneceğiz. Samsunspor 2-0 kazanır diye düşünüyorum. Sezonu da ilk 3 sırada bitiririz diye düşünüyorum ama hedefimiz şampiyonluk” derken, Nurullah Alkış ise, “Yüzde 20 indirimden yararlanmak için erkenden geldik. Takımımız çok iyi gidiyor. İnşallah Fenerbahçe’yi de yeneriz. İnşallah Fenerbahçe’yi 4’leyeceğiz. Yenilsek de önemli değil. Sonuna kadar Samsunspor” dedi.

Samsunspor-Fenerbahçe maçı bilet fiyatları
Maçın biletleri, Meydan AVM Passolig gişesinden yapılan alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara tüm tribünlerde geçerli yüzde 20 indirimli satılıyor. Biletler öncelikle Samsunspor logolu Passolig kart sahiplerine satışa açılacak olup, maça 24 saat kala diğer logolu kart sahipleri bilet satın alabilecek. Maçın bilet fiyatları ise şu şekilde:
VIP 3 bin TL, A Batı Alt 3 bin TL, Batı Alt-Üst 1 2 bin TL, Batı Alt-Üst 2 bin 250, Doğu Alt-Üst bin TL, kale arkaları 400 TL, Fenerbahçe Tribünü 520 TL.

Samsunsporlu taraftarlardan Fenerbahçe maçına yoğun ilgiSamsunsporlu taraftarlardan Fenerbahçe maçına yoğun ilgi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri