Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 03 Mayıs 2024 - 17:51 Yorum: 0

Samsunspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SAMSUN (İHA) – Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, maç saatini beklemeye başladı.Samsunspor ile Trabzonspor, Süper Lig’de 12 yıl sonra Samsun’da birbirlerine rakip olacak. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Karadeniz D...

Samsunspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

SAMSUN (İHA) – Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, maç saatini beklemeye başladı.
Samsunspor ile Trabzonspor, Süper Lig’de 12 yıl sonra Samsun’da birbirlerine rakip olacak. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Karadeniz Derbisi öncesinde kırmızı-beyazlı ekip, Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde yaptığı çalışma ile maç hazırlıklarını tamamladı.
Kırmızı-beyazlılar, Markus Gisdol yönetiminde yaptığı ısınma, 5’e 2 ve şut çalışmalarıyla son antrenmanı tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma yarın saat 19.00’da oynanacak ve mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.
Öte yandan sarı kart cezası bulunan Moryke Fofana ve Landry Dimata, mücadele forma giyemeyecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri