malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Ekim 2024 - 16:39 Yorum: 0

Samsun TSO’dan “Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması” eğitimi

Samsun TSO’nun Karadeniz Bölgesi koordinatörlüğünü yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi kapsamında, iş dünyasının temsilcilerine yönelik, “KOBİ’lerin Yol Haritası” başlığı adı altında "Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması...

Samsun TSO’dan “Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması” eğitimi

Samsun TSO’nun Karadeniz Bölgesi koordinatörlüğünü yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi kapsamında, iş dünyasının temsilcilerine yönelik, “KOBİ’lerin Yol Haritası” başlığı adı altında "Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması" konulu eğitim düzenlendi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi kapsamında oda üyelerine yönelik eğitimler devam ediyor. Program kapsamında Prof. Dr. Cengiz Türe tarafından, “KOBİ’lerin Yol Haritası” başlığı adı atlında "Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması" konulu eğitim düzenlendi. Türe, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Firmaları doğrudan ilgilendiriyor
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, işletmelerin rekabet gücünü geliştirmeye destek vermek adına belirli aralıklarla birçok konuda eğitimler vermeye devam ettiklerini belirtti. Düzenlenen eğitimin önemine işaret eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bilindiği gibi odamız, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi’nin koordinatörlüğünü yürütmekte. Proje kapsamında da sık sık eğitimler düzenleyerek, üyelerimizle bir araya geliyoruz. Bu eğitim de bunlardan biri. Hepimizin bildiği gibi, Avrupa Birliği’nin karbon emisyonlarını azaltmaya yönelik çevresel hedeflerine ulaşmak amacıyla devreye aldığı Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması, firmalarımızı doğrudan ilgilendiren önemli bir düzenlemedir. Bu düzenleme birçok sektörü etkileyerek ticaret süreçlerinde yeni düzenlemeleri beraberinde getirmiştir. Bu çerçevede, firmalarımızın yeni düzenlemelere uyum sağlamaları ve süreçlerle ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir eğitim düzenledik” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri