Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Haziran 2024 - 09:28 Yorum: 0

Saksının altına sıkışan ’Boncuk’ için seferber oldular

Batman’da bir işyeri önündeki büyük çiçek saksılarının altına sıkışan kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.Kent merkezinde Kültür Mahallesi’ndeki bir kafenin maskotu haline gelen yavru kedi “Boncuk”,...

Saksının altına sıkışan ’Boncuk’ için seferber oldular

Batman’da bir işyeri önündeki büyük çiçek saksılarının altına sıkışan kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
Kent merkezinde Kültür Mahallesi’ndeki bir kafenin maskotu haline gelen yavru kedi “Boncuk”, yoldan geçenlerle oyun oynarken kendisini sevmeye çalışan çocuklardan kaçtı. Maskotu olduğu kafeye doğru kaçan Boncuk, kafe önündeki onlarca kilo ağırlığındaki borudan yapılmış dev saksının altına girdi. Burada sıkışan kedi miyavlayarak yardım istemeye başladı. Saksı altından sürekli kedi sesi geldiğini duyan kafe işletmecileri ve vatandaşlar kediyi kurtarmak için harekete geçti. Vatandaşlar, kediyi çıkartamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtarma operasyonu için çalışma başlattı. Levye ve kazmalarla yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kedi kurtarıldı. Yaralı olarak çıkartılan kedi, tedavisi için belediye veteriner ekiplerine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri