Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ekim 2024 - 11:41 Yorum: 0

Sakarya’da otoyollar jandarmaya emanet

Sakarya’da otoyollarda trafik ve asayiş hizmetleri Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na devredildi.İçişleri Bakanlığı’nın “Otoyollarda Polis - Jandarma Sorumluluk Alanı” konulu emri ile otoyollarda Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluğ...

Sakarya’da otoyollar jandarmaya emanet

Sakarya’da otoyollarda trafik ve asayiş hizmetleri Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na devredildi.
İçişleri Bakanlığı’nın “Otoyollarda Polis - Jandarma Sorumluluk Alanı” konulu emri ile otoyollarda Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluğunda olan trafik ve asayiş hizmetleri, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na devredildi. Bu çerçevede Sakarya Valiliği koordinesinde 14 Ekim tarihinde jandarmanın otoyolda kullanacağı 31 araç, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle tanıtılmıştı. 15 Ekim Salı günü ise otoyol Akyazı gişelerinde gerçekleştirilen hayırl olması için havan kesiminin ardından Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, otoyol trafik hizmetlerini devir aldı. Devir töreninde İl Jandarma Komutanı Nejdet Karaca tarafından, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş’a çiçek takdim edildi. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren 31 araç ve 154 personel ile tüm otoyol trafik ve asayiş hizmetlerini yürütmeye başladı.
İl Jandarma Komutanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Gelişmiş teknolojimiz, güçlü araçlarımız ve aidiyet duygusu yüksek personellerimizle durmadan yorulmadan tüm asayiş ve trafik hizmetlerine aralıksız devam ederek, suçla mücadelede daha caydırıcı olacağız” ifadeleri yer aldı.

Sakarya’da otoyollar jandarmaya emanetSakarya’da otoyollar jandarmaya emanet
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri