Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 09 Ekim 2024 - 23:26 Yorum: 0

Sakarya’da kafeler bölgesinde geniş çaplı denetim

Sakarya’da polis başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü, SGK, zabıta ve maliye görevlilerinden oluşan komisyonla Serdivan’da bulunan kafeler bölgesinde geniş çaplı uygulama gerçekleştirildi.Serdivan ilçesind...

Sakarya’da kafeler bölgesinde geniş çaplı denetim

Sakarya’da polis başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü, SGK, zabıta ve maliye görevlilerinden oluşan komisyonla Serdivan’da bulunan kafeler bölgesinde geniş çaplı uygulama gerçekleştirildi.
Serdivan ilçesinde kafelerin yoğun olduğu Bağlar Caddesi mevkiinde Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri başta olmak üzere; zabıta, maliye, İl Sağlık Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü, SGK görevlilerinden oluşan komisyonla geniş çaplı denetim yapıldı. Nargilelik tütün mamulü sunum uygunluk belgesi ve kapalı alanda tütün mamullerinin içilip içilmediği kontrol edildiği denetimlerde, şüpheli görülen kişi ve araçlar tek tek durdurularak polis ekiplerince GBT yapıldı. Üniversitelerin eğitim öğretime başlaması ile birlikte öğrencilerin korunması ve huzur ile güvenliğin sağlanması amacıyla bu tür denetimlerin sıklıkla devam edeceği bildirildi.

Sakarya’da kafeler bölgesinde geniş çaplı denetim
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri