Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 01 Haziran 2024 - 02:59 Yorum: 0

Sakarya Valiliği’nden kokuya ilişkin açıklama:

Sakarya’nın Erenler ilçesinde mahalleliyi sokağa döken kokuya ilişkin Sakarya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “AFAD ekiplerimizce yapılan ilk belirlemelere göre halk sağlığını tehlikeye düşürmeyecek bir koku tespit edilmiştir. 25 k...

Sakarya Valiliği’nden kokuya ilişkin açıklama:

Sakarya’nın Erenler ilçesinde mahalleliyi sokağa döken kokuya ilişkin Sakarya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “AFAD ekiplerimizce yapılan ilk belirlemelere göre halk sağlığını tehlikeye düşürmeyecek bir koku tespit edilmiştir. 25 kişilik ekip oluşturulmuş ve kokunun kaynağı ivedilikle araştırılmaya başlanmıştır” denildi.
Sakarya’nın Erenler ilçesinin birçok mahallesini saran koku vatandaşları sokağa döktü. Sakarya Nehri’nden geldiği ileri sürülen koku üzerine başta AFAD olmak üzere ekipler harekete geçti. Yoğun kokuya maruz kalan vatandaşların birçoğu maskeyle sokaklara çıktı. Ekipler, kokunun kaynağını tespit etmek amacı ile bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

“Halk sağlığını tehlikeye düşürmeyecek bir koku tespit edilmiştir”
Konuya ilişkin Sakarya Valiliği’nden açıklama yapıldı. Yazılı açıklamada, “Erenler bölgesinde oluşan bir koku neticesinde vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı birimine yaptığı şikayetler neticesinde, AFAD ekiplerimizce yapılan ilk belirlemelere göre halk sağlığını tehlikeye düşürmeyecek bir koku tespit edilmiştir. Valiliğimiz koordinesinde oluşturulan GAMER, Çevre Şehircilik ve İklim İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Erenler Belediyesi İtfaiyeleri, AFAD ekiplerinden oluşan 25 kişilik ekip oluşturulmuş ve kokunun kaynağı ivedilikle araştırılmaya başlanmıştır. Gerekli detaylı bilgi koku kaynağı tespit edildiğinde kamuoyuyla tekrardan paylaşılacaktır” ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri